Så här borde Coca-Cola gjort sin reklam

I förra veckan kunde man se Coca-Cola´s reklam där de stoltserade med ”low and no-calorie choices” för att förhindra fetma och övervikt. Idioti såklart. Men som tur är finns det nu en ”riktig” version av denna:

 

 

Och det sorgliga originalet:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pinterest

7 comments on “Så här borde Coca-Cola gjort sin reklam

  1. Wiktoria on said:

    En fråga som kommer dum-förklara mig.. Men jag är helt frälst i coca cola zero – min stora last i livet och dricker nog mellan 5-10 burkar i veckan.. Kan det vara problemet till varför jag inte går ner i vikt?????

  2. Pingback: Coca Colas nya, mer ärliga reklam | Kostdoktorn

  3. Evelina on said:

    Åh! Tänk om den övre var den officiella! Den var ju superbra!!!

  4. Alexandra/Dietandthecity on said:

    Vet inte om jag skall skratta eller gråta!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

HTML-taggar är inte tillåtna.