glutenfritt lchf bröd

Baka innan frukost: LCHF-bröd

av Cecilia Folkesson

Fördel med Lchf-bröd, man hinner baka det innan frukost. 30 minuter från att allt är framtaget tills att man tar ut en plåt rykande färskt bröd. Väl värt på helgen.

 

LCHF-bröd

(1 liten plåt)
1/2 dl solrosfrön
1 dl sesamfrön
2 msk krossade linfrön
2 tsk fiberhusk
1 tsk bakpulver
1/2 tsk salt
1/2 dl fibrex
2 dl riven lagrad ost
4 ägg

Gör så här:
Sätt ugnen på 200 grader.
Mixa solrosfrön och sesamfrön. Vispa äggen fluffigt.

Blanda ihop övriga ingredienser och rör ihop allt samman. (Låt stå ett tag.)
Bred ut på bakplåtspapper, ca 20×20 cm.
Garnera med havssalt och lite solrosfrön.
Grädda i 200° C i ca 20 min.

 

LCHF-bröd

LCHF-bröd

 

FÖLJ HÄR!

Gillar du sidan? Följ mig gärna på FacebookBloglovin’ eller Instagram

 

Du kanske även gillar detta

7 kommentarer

Mia 12 augusti, 2012 - 14:27

Mums!! Ska provas! Eller hur är det ännu en fördel i denna kost, det går snabbt och inget kladd och knådande och sånt! Tack för all din härliga inspiration, din blogg är jättefin och verkligen inspirerande! Nya bloggsidan gillar jag jättemycket =)

Svara
Cecilia Folkesson 13 augusti, 2012 - 12:46

Tack så mycket Mia!

Svara
Anna 12 augusti, 2012 - 23:00

Hej!
Ska solrosfröna vara skalade? Hittar inga andra i affären nämligen om jag inte köper fågelfrö. Haha.

Bästa hälsningar,
Anna Granér

Svara
Cecilia Folkesson 13 augusti, 2012 - 11:10

Hej Anna! Skalade, samma sak som solroskärnor 🙂

Svara
Anna 14 augusti, 2012 - 11:12

Misstänkte det, men jag vill ju vara säker innan jag köper något.

Tack! 🙂

Svara
Cecilia Folkesson 14 augusti, 2012 - 11:27

varsågod 🙂

Svara
Seb 19 juli, 2016 - 09:57

Japp denna ska provas imorron. Tack för de inspirerande recepten.

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More