Spenatsoppa med parmesan

av Cecilia Folkesson

Spenatsoppa med grädde och parmesan

1 paket hackad fryst spenat
1 hackad gul lök
2 hackade vitlöksklyftor
En näve blad färsk basilika
3 dl grädde
1,5 dl vatten
1 ekologisk buljong
Salt + peppar

  1. Hacka lök och vitlök. Fräs löken och häll på vatten och buljong.
  2. I med spenaten, grädden och basilikan och låt puttra ett tag.
  3. Stavmixa och salta och peppra.
  4. Servera med parmesan och serranoskinka.

 

Gillar du sidan? Följ mig gärna på Facebook, Bloglovin’ eller Instagram

 

Du kanske även gillar detta

6 kommentarer

Alexandra/Dietandthecity 15 oktober, 2012 - 23:53

Du gör hela tiden sjukt god mat!!!

Svara
Tilde 16 oktober, 2012 - 10:37

Undrar bara: hur mkt är 1 pkt spenat? Det finns ju lite olika stora & små pkt med spenat. Soppan ser underbart god ut – måste prova!

Svara
Cecilia Folkesson 16 oktober, 2012 - 20:32

Lagom mycket. detta var nog 300 gram

Svara
Sonja 16 oktober, 2012 - 17:34

Oh, spenatsoppa är underbart gott! 🙂
Mums!

Svara
Emma 17 oktober, 2012 - 09:12

hej. tror du det går lika bra med kokosmjölk ist för grädde ?

Svara
Cecilia Folkesson 17 oktober, 2012 - 23:07

Det tror jag absolut. Kanske blir kombon broccoli kokosmjölk bättre?

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More